vineri, 5 martie 2010

Trei agenti si un Logan break

Pentru toti ignorantii care cred ca investitia Politiei Romane in Loganuri 'ultimul ragnet' a fost o investitie inutila, va demonstrez in cateva imagini ca acestea isi merita toti banii, ba maai mult, ii scot cu varf si indesat...de la cetateni:


Un Logan de politie face fata la patru masini in acelas timp, dintre care una de transport marfa...deci...ca si cum ar fi 5 masini :)
As cum este firesc, primul venit, primul servit. Politia are maniere.
Si au rams doar trei. Al doilea venit, al doilea servit. Elegant.
Se pare insa ca al doile sofer necesita o atentie prelungita. Pentru a nu ramane in urma programului prestabilit, se trece la cel de-al treilea conducator auto. Politia da dovada de organizare si eficienta, servind doi clienti in acelas timp. Competenta.
Si au rams doar doi. Al doilea sofer are clar probleme si trebuie tratat cu mai multa grija si afectiune. E clar un caz ce are nevoie de terapie mai speciala. Cata grija, cata rabdare.
Pentru a nu da peste cap un intreg plan bine stabilit, al treile sofer este servit cu promtitudine si seriozitate.
Intr-un final organele gasesc remediul pentru pacientului cu simptome deosebit de grave. In ciuda timpului suplimentar alocat acestuia, eforturile au dat roade si a meritat pe deplin. Bravo dragi eroi.
In acest caz se trece si la tratament post operatoriu...si cateva exercitii de recuperare pentru o mai buna reintegrare in trafic.


Inca o misiune dificila indeplinita cu succes de catre cei trei agenti din dotarea Loganului.

Eu, contribuabilul, ma declar profund multumit si satisfacut de modul in care isi fac datoria organele noastre ale tuturor :)

Niciun comentariu: