luni, 9 februarie 2009

Relatia dintre limba si rect

Ce au in comun limba cu rectul? Daca vorbim strict din punct de vedere anatomic, ele nu au nici o legatura in afara de faptul ca una incepe procesul de digestie iar cu celalalt se termina. Cand vorbim de aceste doua componente ca apartinand aceleasi persoane, atunci putem spune ca ele nu se intalnesc niciodata. Situatia se schimba atunci cand ele apartin unor persoane diferite situate pe trepte diferite ale unei organigrame corporatiste. Aha...in sfarsit incepe sa capete sens acest subiect. Da. In aceste cazuri cand limba unui pretendent la ascensiune mangaie, uneori cu ata de multa arta, rectul ravnit al celui mai privilegiat de soarta, pentru a ajunge pe o treapta superioara, avem un adevarat fenomen.
Exista posesori de limba care au au ajuns sa o foloseasca cu atat de multa pricepere incat este aproape o arta. Ceilalti?...ceilalti nu fac altceva decat sa incerce, si sa cada in penibil cu fiecare ocazie in fata oricarui auditoriu.
Ce ne facem atunci cand suntem in preajma unui astfel de exemplar deosebit de periculos? Este o intrebare la care nu am inca raspunsul, dar promit sa fac cercetari mai amanuntite. Aceasta rasa aparte, care exista inca din cele mai vechi timpuri nu o sa fie eradicata niciodata. Posesorul de limba agera, are si un neajuns anatomic. El nu are coloana vertebala, ceeea ce ii permite sa miste limba mult mai dibaci decat ceilalti. Asta il face special. Dar acest personaj nu trebuie condamnat de unul singur. Fara nevoia de a fi lingusit a posesorului de rect, el s-ar afla in imposibilitatea de a-si face meseria. Unde nu e cauza nu e efect.
Imi cer scuze celor ce au crezut ca acest articol o sa fie defapt o lectie, un manual care sa te invete cum sa preaslavesti recturi. Nu stapanesc aceasta arta si nici daca as fi stapanit-o nu as fi oferit consultanta gratis.
Imi cer scuze si celor ce stapanesc arta la perfectie pentru faptul ca v-am plictisit cu lucruri ce le stiati atat de bine.
Va doresc tuturor sa fiti complet straini de fenomen. dezvoltati-va mai mult coloana vertebrala . S-ar putea sa nu aveti foarte mult succes dar macar o sa aveti parte un somn mai bun.
Daca ce am scris nu are nici un sens...trimiteti comentarii. Altfel....luati aminte.
:)

Un comentariu:

Anonim spunea...

:))....stiu ca stii dar iti mai spun o data....asa e!..nu mai pot cu astia la facultate de ii pupa in cur(rect) pe comunistii aia de accepta asta! Pt ca aia sunt principala problema...te astepti ca cei mai mari sa fie mai destepti, pt ca de la ceilalti(pupincuristii) nu ar trebui sa ai prea multe pretentii!
ps. daca mai ai multe idei care corespund cu ale mele...o sa rada astia de noi;):*..:))))